default_mobilelogo

Noticies

 

 La companyia Les Antonietes adapta la gran tragèdia de Shakespeare Othello, sobre l’engany i la gelosia.

L'espectacle "Ser-ho o no (Per acabar amb la qüestió jueva)" comença la gira per Catalunya i les illes Balears.

 

 

El Maldà apuja de nou el teló i arrenca la temporada amb l'espectacle 'L'editto bulgaro' de la companyia La Calòria del 19 d'agost al 6 de setembre. 

Una història que s'endinsa en la sàtira política i la llibertat d'expressió i en concret ho fa a partir de l'escàndol de l'edicte búlgar de l'any 2002 a Itàlia. 

El 18 d'abril de 2002, Silvio Berlusconi es troba de visita oficial a Bulgària. En una roda de premsa, davant de dos-cents periodistes internacionals, l'aleshores primer ministre italià declara que l'ús criminal que l'humorista Daniele Luttazzi i altres dos periodistes estan fent dels seus espais a la televisió pública italiana és inadmissible i insta a la directiva de la cadena a emprendre mesures.

Els tres comunicadors són immediatament despatxats i els seus programes es cancel·len per manca d'audiència. Deu anys després d'aquella declaració, avui coneguda com l'Edicte Búlgar, Daniele Luttazzi continua vetat a la televisió italiana.

 

Dramatúrgia: Joan Yago
Direcció: Israel Solà
Espai, vestuari i il·luminació: Albert Pascual i Elisenda Rodríguez
Arranjaments Musicals: Gori Matas
Intèrprets: Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher, Arnau Puig i Marc Rius

MÉS INFORMACIÓ I RESERVES: http://circolmalda.cat/elmalda/leditto-bulgaro/

 

La companyia  La Padrina surt de gira amb el seu primer espectacle "Estripar la Terra" de Josep Maria Miró. (Autor de Gang Bang -2011-, El principi d’Arquimedes -2012-, Fum -2013- o Nerium Park -2013-) 

 

Els Pirates estrenen “Nit de Reis” de W.Shakespeare  al Círcol Maldà

Pàgina 1 de 3